Regnskapsførere i Tønsberg

Her er listen med anbefalte regnskapsbyrå i Tønsberg, rangert etter snittvurdering i Google:

Total Regnskap AS

5.0
(8)
 • 3 ansatte

Heimtun Regnskap & Rådgivning AS

5.0
(3)
 • 11 ansatte

Rubix Regnskap AS

5.0
(3)
 • 4 ansatte

Ressurs Regnskap AS

5.0
(2)
 • 7 ansatte

Contus Økonomi AS

5.0
(1)
 • 0 ansatte

Øivind Berg Regnskap

5.0
(1)
 • 1 ansatte

Tønsberg Økonomisenter AS

5.0
(1)
 • 7 ansatte

Balanse Økonomi AS

5.0
(1)
 • Gressbanen Trudvangveien 67, 3117
 • 15 ansatte

Sky Accounting AS

5.0
(1)
 • 14 ansatte

Exentia Services AS

4.7
(3)
 • 1 ansatte

Regnskap Tønsberg

Tønsberg har et allsidig næringsliv og lang historie innen industri, havbruk og sjøfart.

De viktigste industriområdene ligger rundt den innerste delen av Tønsbergfjorden (en sidefjord i Oslofjorden). Mot byen, ved Tønsberg Brygge, finner du de fleste aktørene innen privart tjenesteyting - deriblant majoriteten av regnskapskontorene.

I Tønsberg er det til enhver tid cirka 25 regnskapskontorer og 160 regnskapsførere. I forhold til innbyggertallet har byen noe flere regnskapsførere enn normalt. Det skyldes at det som regel er små og mellomstore bedrifter som setter ut regnskapsføring til en regnskapsfører fremfor å gjøre jobben in-house.

Få tilbud fra regnskapsførere

Jo flere regnskapsførere du får et tilbud fra, desto større er sannsynligheten for at du får en god avtale til slutt. Derfor anbefaler vi alle bedrifter som skal finne en regnskapsfører å be om tilbud fra flere regnskapsbyråer.

Den enkleste måten å få tilbud fra flere regnskapsførere på, er ved å bruke en anbudstjeneste som Regnskapsklinikken. Her finner du regnskapsførere som er på jakt etter flere kunder i Tønsberg.

Slik finner du regnskapsfører, gratis og uforpliktende:

 1. Fyll ut dette skjemaet - tar kun 2 min!
 2. Motta 3 tilbud neste virkedag
 3. Velg det beste tilbudet

Få inntil 3 gratis tilbud →

Tønsberg

Bildet viser Tønsberg. Her ved brygga i Tønsberg.

Autorisert regnskapsfører, trenger jeg det?

De fleste bedrifter som har ansatte, eller som drives som en fulltidsjobb, får hjelp med regnskapsføringen.

Det er kun autoriserte regnskapskontorer som får lov til å føre regnskapet til andre bedrifter. Det betyr at om du skal sette ut jobber knyttet til ditt regnskap, så må du bruke en autorisert regnskapsfører. Venner og bekjente er ikke lov.

Finn en regnskapsfører til din bedrift hos Regnskapsklinikken.

Mindre risiko, mer tid

Årsakene til at små og mellomstore bedrifter bruker regnskapsfører er mange, men noen skiller seg ut når man snakker med kundene.

Blant hovedårsakene til at bedrifter bruker regnskapsfører er at sjansen for feil blir lavere, samtidig som man får mer tid til å fokusere på sin egen bedrift.

Med lavere sannsynlighet for feil, er også sannsynligheten for negative overraskelser (som sure ekstraregninger fra Skatteetaten) mindre. Det gir en trygghet som mange setter pris på.

LES OGSÅ: Regnskapsfører: Alt du bør vite i 2022

Regnskapsfører Tønsberg pris - dette koster det!

Prisene for regnskapsfører er stort sett de samme i hele landet, men mindre regnskapsbyråer er ofte noe rimeligere enn større selskaper.

Aksjeselskaper kan forvente å måtte betale mellom 3.000 og 8.000 kroner i måneden, avhengig av antall fakturaer bedriften mottar, antall lønnsmottakere og andre transaksjoner i virksomheten.

Den beste måten å finne din pris er å be om tilbud. Det kan du gjøre i Regnskapsklinikken - gratis og 100 % uforpliktende.

Få tilbud fra 3 regnskapsførere →