PowerOffice Go Regnskapsfører

Trenger du hjelp fra en regnskapsfører i PowerOffice? Vi hjelper deg å finne en flink PowerOffice-regnskapsfører. Fortell litt om din bedrift og motta tilbud fra flere dyktige regnskapsførere.

Tjenesten er 100 % gratis og uforpliktende:

Få inntil 3 gratis tilbud
Regnskapsfører som bruker PowerOffice.

Finn en regnskapsfører

Bruk 2 minutter og få tilbud fra dyktige regnskapsførere – gratis og uforpliktende.

Er pris eller nærhet til regnskapsfører viktigst for deg?

Gå videre →

PowerOffice Go er et regnskapsprogram laget med regnskapsførere i fokus. Det betyr at systemet er rigget slik at regnskapsførere og andre med regnskapskompetanse kan jobbe smart og effektivt – gjerne på oppdrag for andre bedrifter.

Systemet har moduler for de fleste type bedrifter og har et stort integrasjonsbibliotek, slik at at man kan bruke eksterne systemer til å dekke behov som PowerOffice ikke kan løse for deg. For eksempel kan PowerOffice Go kobles til over 15 ulike nettbutikkplattformer.

Få hjelp med regnskap i PowerOffice Go

Vi er tilknyttet et nettverk av regnskapsførere som kan hjelpe bedrifter som har regnskapet sitt i PowerOffice, eller som ønsker at regnskapet skal flyttes dit. Du bestemmer selv om du vil sette ut hele eller deler av regnskapet: Noen vil gjøre bokføringen selv og få bistand med årsregnskap, mens andre ønsker hjelp alle regnskapsrelaterte oppgaver. Uansett har vi en gruppe tilgjengelige regnskapsførere som kan hjelpe deg – enten du står fast med vanskelige oppgaver eller trenger en varig partner.

Dette er blant oppgavene PowerOffice-kunder pleier å sette ut:

  • Bokføring: Når du setter ut bokføring til en regnskapsfører er din eneste oppgave i praksis å laste opp bilag og godkjenne betalinger. Regnskapsfører sørger for at fakturaer du sender og regninger du mottar blir registrert på riktige konti i regnskapet. Videre legger de transaksjonene på riktig prosjekt/avdeling, dersom dette er noe du trenger.
  • Skatt og MVA: Regnskapsfører sørger for at regnskapet er ferdig avstemt og klart innen fristen for innsendelse av MVA-oppgaven. Når MVA-meldingen skal sendes inn, gjør den også dette for deg.
  • Lønnskjøring: Du setter ut jobben med å kjøre lønn til en ekspert som kan lovverket. Den tar seg av lønnsslipper, innrapportering av A-melding, regnskapsføring av lønn og lønnsutbetaling.
  • Årsregnskap: Årsoppgjør krever spesialistkompetanse. Derfor velger de fleste å sette ut jobben med å utarbeide årsregnskap, balanse og noter, samt innsendelse til Regnskapsregisteret.

En regnskapsoppgaver kan også hjelpe deg med andre ting som budsjettering, dokumentasjon og annen rådgivning. Dette er noe du kan be om i feltet for tilleggsinformasjon.

Ofte stilte spørsmål

Poweroffice Go er et kraftig, moderne regnskapssystem for små og mellomstore bedrifter. Systemet er Norges nest mest brukte (etter Tripletex) blant norske regnskapsførere. Begge systemene eies av programvareselskapet Visma og er blant de dyreste systemene på det norske markedet. Her betaler man for å ha et regnskapsprogram som regnskapsførere trives med å jobbe i. Dermed er også tilgangen på regnskapsførere bedre enn i andre løsninger.

Systemet har all funksjonalitet du kan forvente av et moderne, nettbasert økonomisystem. I tillegg kan du abonnere på følgende moduler:

  • Lønn
  • Timeregistrering
  • Reiseregning

Er du på jakt etter en regnskapsfører som bruker Poweroffice?

Få opptil 3 gratis tilbud nå

PowerOffice passer best for bedrifter som har regnskapsfører eller planlegger å sette ut regnskapet til et regnskapskontor. Da får man et økonomisystem som brukes av mange regnskapsbyråer, noe som gjør at man er sikret en konkurransedyktig pris.

Få tilbud fra 3 regnskapsførere nå

Regnskap Norges priskartlegging viser at PowerOffice er blant de dyreste økonomisystemene på det norske markedet. For en gjennomsnittsbedrift koster det 520 kroner i måneden, iberegnet transaksjonskostnader og andre tillegg.

Grunnpakken Regnskap og Faktura koster 250 kr/mnd. I tillegg må du betale 100 kr/mnd for lønn (pluss 35 kr per ansatt), og 100 kr/mnd for reiseregning.

Bruker du PowerOffice og vil ha et rimeligere regnskapssystem? Da kan en regnskapsfører anbefale en mer passende løsning.

Få tilbud fra 3 regnskapsførere → 

Hvordan hjelper Regnskapsklinikken deg med å finne regnskapsfører?

Jobben med å finne en regnskapsfører for din bedrift, starter med at du svarer på et par enkle spørsmål om din virksomhet og hva du ønsker hjelp med. Denne informasjonen bruker vi til å hente inn tilbud fra dyktige regnskapsførere som kan (og vil) levere tjenestene du ber om. Allerede neste virkedag vil de første regnskapskontorene sende deg tilbud.

Dialog med regnskapsførerne går direkte – via epost eller telefon. Det betyr at du har anledning til å bli kjent med regnskapsførerne før du velger hvilket tilbud du ønsker å gå videre med.

Det er enkelt å finne regnskapsfører

Få tilbud fra flere dyktige regnskapsførere som bruker PowerOffice – gratis og uforpliktende!

Fyll ut skjema om regnskapstjenester

Fyll ut skjemaet

Fortell litt om bedriften din og hva du vil at regnskapsfører skal hjelpe deg med.

Få dine tilbud om regnskap til lav pris

Få opptil 3 tilbud

Vi samarbeider kun med autoriserte regnskapskontor og velger kun byråene som har kompetansen du søker etter.

Velg det beste tilbudet

Gå videre med regnskapsføreren som gir deg det beste tilbudet.

Gå til skjemaet →
Tilbakemelding regnskapsfører symbol

Jeg er svært fornøyd med vårt nye regnskapsbyrå. Regnskapsførerne tar seg av regnskapet på en god måte og gir oss rådene vi trenger – akkurat når vi trenger dem.

Henning Figenschou

Om regnskapskontoret Mer Enn Tall

PowerOffice regnskapsfører pris

I tabellen under finner du prisnivået på regnskapsførere som jobber i Visma eAccounting:

PowerOffice regnskapsfører pris Antall bilag (pr mnd) Pris per måned
Enk som fast jobb 25 – 50 1.600 – 2.500 kr
Aksjeselskap med én ansatt 25 – 50 2.500 – 4.300 kr
Aksjeselskap med +3 ansatte 50 – 75 Mer enn 4.300 kr

Spørsmål?

Er det noe du lurer på? Bruk kontaktskjemaet under, så hjelper vi deg: