Regnskapsførere i Porsgrunn

Her er listen med anbefalte regnskapsbyrå i Porsgrunn, rangert etter snittvurdering i Google:

Aicono AS

5.0
(5)
 • 4 ansatte

Fryd Regnskap AS

4.4
(7)
 • 0 ansatte

Wahlstrøm Regnskap Og Rådgivning AS

0.0
(0)
 • 0 ansatte

Regnskapsførerne I Grenland AS

0.0
(0)
 • 17 ansatte

Frier Accounting AS

0.0
(0)
 • 12 ansatte

Regnskapsservice AS

0.0
(0)
 • 7 ansatte

Kulltangen Regnskap AS

0.0
(0)
 • 7 ansatte

Haugen & Haugen AS

0.0
(0)
 • 6 ansatte

Egeland Accounting AS

0.0
(0)
 • 6 ansatte

Calculus AS

0.0
(0)
 • 5 ansatte

Finn regnskapsfører i Porsgrunn

Porsgrunn er kjent for sine mange industribedrifter og viktige eksporthavn. Her finner du Herøya Industripark som har om lag 80 bedrifter med 2.500 ansatte, og som kanskje er mest kjent for å huse aliminiumsprodusenten Norsk Hydro.

I området rundt Herøya Industripark finner du en rekke små og store regnskapsbyråer. Her jobber det om lag 70 regnskapsførere som er spesialisert på ulike bransjer og næringstyper.

Den beste måten å finne og velge regnskapsfører på, er gjennom å samle inn tilbud fra flere byråer og velge det tilbudet du liker best.

I anbudstjenesten kan du hente inn tilbud fra regnskapsførere helt gratis.

Slik finner du regnskapsfører med Regnskapsklinikken:

 1. Fyll ut dette skjemaet og gi en beskrivelse av bedriften din
 2. Motta 3 tilbud neste arbeidsdag
 3. Velg tilbudet du liker best

Få opptil 3 gratis tilbud →

Derfor velger bedrifter regnskapsfører i Porsgrunn

Selv om du kan føre regnskapet til bedriften din selv, velger de fleste momspliktige bedrifter å sette ut regnskapsføringen til en regnskapsfører. Det skyldes trolig at bedriftene ikke har tid eller anledning til å føre regnskapet selv.

Som selvstendig næringsdrivende føles det kanskje unaturlig å outsource oppgaver som fakturering, bokføring og inkasso. Da kan det være greit å vite at moderne regnskapsprogrammeråpner for at man kan samarbeide om regnskapsføringen med regnskapsfører.

For eksempel kan du gjøre bokføringen selv, mens regnskapsfører tar seg av MVA-melding, lønn og årsregnskap.

Hvorfor velge regnskapsfører?

Det er mange gode grunner til å samarbeide med en regnskapsfører. Her er de fire viktigste fordelene med å velge regnskapsfører:

 • Du bruker mindre tid: Regnskapsføring kan være svært tidkrevende for deg uten erfaring innen økonomi og regnskap. Bedrifter med over 50.000 kroner i omsetning er vanligvis momspliktige og må ha et ferdig avstemt regnskap klart hver annen måned. Det betyr at du må jobbe med regnskapet ganske ofte.
 • Du reduserer sjansen for feil: Feil i regnskapet kan få store konsekvenser på skatt og MVA. I tillegg kan du få økonomiske saksjoner og miste eventuelle lisenser. Derfor kan det være smart å sette ut jobben til en ekspert som vet hvordan jobben skal gjøres.
 • Du får mer tid til bedriften din: Med regnskapet hos en spesialist, har du én oppgave mindre. Tiden du sparer kan du bruke på din egen virksomhet.
 • Du får en sparringspartner: Noen ganger kan det være godt å ha noen å rådføre seg med. Det kan du med en regnskapsfører.

Regnskapsfører pris Porsgrunn: Dette koster regnskapsfører

Regnskapsfører i Porsgrunn koster mellom 500 og 1.200 kroner i timen. For små og mellomstore bedrifter er månedsprisen ofte et sted mellom 3.000 og 10.000 kroner i måneden, avhengig av selskapstype og bilagsvolum.

Den enkleste måten å sjekke hva regnskapsfører vil koste din bedrift er å be om tilbud fra bedrifter. Fyll ut dette skjemaet og få 3 tilbud allerede neste virkedag.

Billig regnskapsfører

De beste regnskapsførerne forstår deg og bedriften din og tilby sine tjenester til en konkurransedyktig pris. Vi anbefaler derfor at du alltid sjekker referanser når du bytter/velger regnskapsfører.

Et annet godt tips er å be om tilbud fra flere regnskapsførere. Jo flere du ber om tilbud fra, desto større er sjansen for å få et ekstra godt tilbud.

Få tilbud fra opptil 3 regnskapsførere.

Få tilbud fra 3 regnskapsførere →