Det finnes både små og store regnskapskontorer som er sertifisert i Tripletex rundt om i landet. Samtidig varierer prisene fra de ulike regnskapskontorene og sluttsummen vil beregnes utfra hvor mye av regnskapet du ønsker hjelp med.

Et generelt råd er uansett å få en fastpris fra regnskapsfører istedenfor timespris, da fastpris ofte blir rimeligere i det lange løp.

Du kan også få et uforpliktende tilbud fra inntil tre forskjellige regnskapskontor hos sammenligningstjenesten Regnskapsklinikken. Da konkurrerer regnskapsførere om ditt selskap og du kan velge det tilbudet som passer deg best. Tjenesten er 100 % gratis og uforpliktende.

Få tilbud fra 3 regnskapsførere →

Tripletex regnskapsfører pris

Det er store prisforskjeller blant regnskapsførere som jobber i Tripletex.

Ved å velge en sertifisert partner som har lave priser, kan du føle deg trygg på at regnskapet blir gjort riktig og til en konkurransedyktig pris.

For mange er det også viktig at regnskapsfører er i nærheten.

Her er en oversikt over prisene blant noen av de beste regnskapsførerne i Tripletex:

Regnskapskontor Fastpris system Fastpris ENK Fastpris AS
Azets Fra 238,- Fra 1.125,- Fra 2.220,-
Controller Vest Fra 149,- Fra 795,- Fra 1.410,-
View Ledger Fra 149,- Fra 930,- Fra 1.640,-

Månedsprisene vil også variere utfra antall bilag du mottar og sender, og inkluderer regnskapsføring, fakturamodul, innrapportering av moms og rapportering.

Disse regnskapskontorene er Tripletex-sertifisert

Her er listen over de beste regnskapskontorene som er sertifisert i Tripletex:

Controller Vest logo

Controller Vest

Controller Vest holder til utenfor Bergen og tilbyr samarbeid om regnskapet til din bedrift. De gir deg full kontroll over bedriftens økonomi, og kan hjelpe deg med salgsprognoser, oppfølging av prosjekter og utbetaling av lønn.

Besøk nettside
View ledger logo

View Ledger

View Ledger er sertifisert i Tripletex og hjelper deg med regnskap og lønn i systemet. I tillegg kan de hjelpe deg med å koble andre systemer, som f.eks. nettbutikk og kasseløsning, til Tripletex.

Besøk nettside
Norian logo

Norian

Norian er Tripletex-partner og har jobbet med Tripletex i over 10 år. Her velger du selv hvilke moduler du ønsker å kombinere for å passe din bedrift sine behov. Du kan få hjelp med faktura og regnskap, lønn og prosjekter.

Besøk nettside
Intunor logo

Intunor

Intunor har kontorer i hele landet og er sertifisert i Tripletex. Virksomheten holder til i Nydalen og er blant landets lendende aktører innen servering og kultur. Her kan du få hjelp med alt fra regnskap til lønn og prosjekt. Du velger selv hvor mye du vil gjøre og hva du ønsker hjelp til.

Besøk nettside
Azets logo

Azets

Azets kan hjelpe deg med regnskapet ditt i Tripletex. Regnskapsførerne her kan hjelpe deg med å sette opp og føre regnskapet for deg i Tripletex når du har behov for det. I tillegg kan de hjelpe deg med å få kontroll på prosjekter og du kan få integrasjoner mot ulike leverandører.

Besøk nettside
Nimbus regnskap logo

Nimbus regnskap

Nimbus regnskap gir deg full oversikt over regnskapet i Tripletex. Her får du alltid oppdatert regnskap, hjelp til lønn, fakturering og egen app til mobil. I tillegg tilbyr de gratis gjennomgang av bedriftens rutiner.

Besøk nettside
Mer enn tall logo

Mer enn tall

Mer enn tall holder til på Skøyen i Oslo består av autoriserte regnskapsførere. De hjelper deg gjennom prosessen når du skal bytte system og er sertifiserte Tripletex-partnere. Her får du fleksible regnskapsførere og du bestemmer selv hvor mye eller lite hjelp du trenger.

Besøk nettside

Hjelp i Tripletex

Hvis du fører regnskapet ditt i selv i Tripletex, kan du få en del gratis hjelp. De tilbyr både hjelpeartikler og videoer.

Men dersom du ønsker hjelp til deler av eller hele regnskapet må du ta kontakt med er regnskapskontor som bruker Tripletex. Som vi så ovenfor vil prisene her variere utfra hvor mye hjelp du ønsker og hvilket regnskapskontor du velger.

Team bruker regnskapsfører i Tripletex

Andre priser i Tripletex

Dersom du ønsker å føre regnskapet ditt selv er Tripletex et godt regnskapsprogram som passer for små og mellomstore bedrifter.

Tripletex har tre ulike prispakker: Basis, Smart og Komplett. Smart-pakken er den mest populære pakken og koster 249 kroner i måneden. Her kan du også legge til lønn, timeregistrering og lager og logistikk til en ekstra sum i måneden.

Velg tilbudet som passer deg best

Hos Regnskapsklinikken kan du få inntil tre tilbud fra forskjellige regnskapskontorer, slik at du kan velge det tilbudet som passer best for ditt selskap.

Du får tilbud fra autoriserte regnskapsførere og vil gi en konkurransedyktig pris. Denne tjenesten er helt gratis og er et uforpliktende tilbud. Finn din regnskapsfører her.

Slik får du tilbud fra flere regnskapsførere:

  1. Bruk 2 minutter på å fortelle hva du trenger hjelp med
  2. Motta inntil 3 tilbud innen neste dag
  3. velg tilbudet som passer deg best
Gå videre →

Ofte stilte spørsmål:

Her får du svar på de vanligste spørsmålene angående regnskapsfører i Tripletex.

Du kan gi regnskapsfører tilgang til regnskapet ditt i Tripletex ved å gå til siden Kunder/leverandører. Under Klienttilgang i menyen velger du regnskapsføreren du ønsker å gi tilgang til.

Dersom revisor har egen konto i Tripletex kan revisoren selv opprette klienttilgang fra sin konto. Hvis ikke kan du selv gi tilgang til revisor ved å gå til Regnskap/Regnskapsinnstillinger og redigere tilgangen under Revisors rettigheter.

Det varierer fra de ulike regnskapskontorene hvor mye det koster å ha en regnskapsfører, i tillegg kommer det an på hvilke oppgaver de skal hjelpe deg med. Normalt ligger timesprisen på regnskapsfører på mellom 600 kroner og 1.400 kroner.  Dersom du ønsker at de skal føre lønn koster dette mellom 100 til 300 kroner, og MVA-oppgave koster mellom 500 til 1.000 kroner.

Du som kunde bestemmer selv hvor mye du vil få hjelp til av en regnskapsfører. De kan stå for hele eller deler av regnskapsarbeidet ditt, og rådgi deg til å velge fornuftige løsninger som gagner din bedrift. Det du skal kunne forvente er at de gjør arbeidet sitt grundig slik at det ikke er noen feil i regnskapet, og at de gir deg gode råd til hvordan du kan øke lønnsomheten i bedriften.

Sammenlign tilbud fra flere regnskapskontor og velg regnskapsføreren som passer deg best.

Få opp til 3 gratis tilbud