Oslo har et yrende næringsliv med over 95.500 bedrifter og 372.500 sysselsatte.

Mange bedriftsledere er på jakt etter et bra regnskapsbyrå som kan hjelpe dem med lønnskjøring, bokføring, og innsendelse av lovpålagte oppgaver. Ved å gjøre dette, får bedriften mer tid til å sette søkelys på det den er god på, enten det er eiendom, kultur, handel eller kontortjenester.

I Oslo kommune finnes det over 255 regnskapsbyråer, som gjør det vanskelig å velge hvilket byrå man skal velge. Derfor har vi laget en liste med anbefalte regnskapsbyrå i byen. Vi har også laget en tjeneste hvor du kan motta tilbud fra opp til 3 regnskapsbyrå i ditt nærområde.

Men hvorfor skal du be om tilbud fra flere regnskapsbyrå? Her er 3 fordeler med å la regnskapsførere konkurrere om regnskapet til ditt selskap:

 • Du kommer raskt i kontakt med regnskapsførere
 • Tjenesten er 100 % gratis og uforpliktende
 • Du kan sammenligne tilbud og velge det som er best
Få tilbud fra 3 regnskapsførere →

Alle regnskapsbyråene på listen har over 8 ansatte og har holdt på i over 3 år. Du kan be om en pris på nettsidene dere og de tilbyr også regnskap i skybaserte systemer.

Regnskapsbyrå i Oslo

Her er listen med anbefalte regnskapsbyrå i Oslo og omegn:

Synega logo

Synega

Synega holder til i Oslo og tilbyr tjenester innenfor regnskap, revisjon og juss. Selskapet er nettbasert og er opptatt av å være et rimeligere enn de tradisjonelle tilbyderne. De har ulike prispakker, både fastpris, men også minuttpris.

Se profil
View ledger logo

View Ledger

View Ledger er et av Norges Største regnskapskontor. Kjedens mål er å levere regnskap og rådgivning av topp kvalitet, drevet av integrasjoner mot andre fagsystemer.

Se profil

Norian

Norian er et fremoverlent regnskapsbyrå som jobber for å levere smarte og raske løsninger for norske bedrifter. De har blant annet et sterkt fotfeste innen eiendom.

Se profil

Athene Group

Når du besøker nettsiden til Athene Group er det første som møter deg overskriften “pålitelige regnskapsførere”. Skal vi tro anmeldelsene deres i Google, stemmer det.

Se profil
Regnskapshuset Aider Logo

Aider

Regnskapsbyråkjeden Aider er på kort tid blitt en av Norges største leverandører av lønn, rådgivning og regnskapstjenester. Kontorene deres i Oslo er på Skøyen.

Se profil

Xacct

Xacct er et regnskapshus med bred kompetanse. De hjelpet bedrifter med regnskap, lønn, HR og bytte av ERP-systemer. De jobber primært i Xledger.

Se profil
Value Regnskap Logo

Value

Value har over 80 ansatte som til daglig jobber med bokføring, lønn, og årsoppgjør. Virksomheten har kontorer i Oslo, Kristiansand, Drammen og Kragerø.

Se profil

Hama Accounting

Hama er et lite regnskapskontor for små bedrifter. De tilbyr regnskap i Centiga, som er Norges rimeligste økonomisystem og kan gjøre regnskapet ditt fra A til Å.

Se profil
Mer enn tall logo

Mer Enn Tall

Regnskapsbyrået Mer Enn Tall på Bestum i Oslo jobber utelukkende i nettbaserte regnskapssystemer og hjelper alt fra store konsulentselskaper til små boligsameie med regnskap til en fast lav pris.

Se profil
Tandem logo

Tandem

Tandem leverer regnskapstjenester til bedrifter i alle størrelser. Virksomheten har blant annet spisskompetanse på eiendom og håndverkere.

Se profil

Derfor velger bedrifter å ha en regnskapsfører

Regnskapsførere frigjør bedriften fra økonomirelatert arbeid, slik at den får mer tid til å fokusere på sin kjernevirksomhet.

Mange velger å sette ut jobben fordi det kan oppleves som vanskelig å gjøre regnskapet selv, samtidig som regnskapsføreren kan virke som en rådgiver når du trenger hjelp med å søke om lån i banken, signere papirer i forbindelse med søknad om Fou-midler og lignende.

Les mer om hva regnskapsfører koster i egen guide

Oppgaver for regnskapsfører

Regnskapsførere kan enten gjøre hele eller deler av regnskapet ditt. Når du outsourcer hele regnskapet er det kun fakturering og betaling av regninger du gjør selv – resten fikser regnskapsfører.

Her er en liste over hva en regnskapsfører kan gjøre for deg:

 • Regnskap
 • Skatt/MVA
 • Lønnskjøring
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Rådgivning

Få tilbud fra opp til 3 regnskapsførere →

Ved bjørvika i Oslo finner man flere regnskapsbyrå og revisjonshus.

Få tilbud fra flere regnskapsbyråer

Hvis du har lyst på en flink regnskapsfører til en konkurransedyktig pris, bør du legge ut jobben på Regnskapsklinikken. Her kan du få tilbud fra inntil 3 regnskapsførere, gratis og uforpliktende.

Slik finner du ditt nye regnskapsbyrå med Regnskapsklinikken:

 1. Bruk 2 minutter på å fortelle hva du trenger hjelp med
 2. Motta inntil 3 tilbud innen neste dag
 3. Velg tilbudet du liker best
Gå videre →

Sammenlign tilbud fra flere regnskapskontor og velg regnskapsføreren som passer deg best.

Få opp til 3 gratis tilbud