Fiken regnskapsfører

Regnskapsklinikken hjelper bedrifter å finne dyktige regnskapsførere. Vi er tilknyttet flere regnskapskontor som bruker Fiken og innhenter tilbud for din bedrift, slik at du kan ta en informert og veloverveid beslutning.

Se hva regnskapsfører i Fiken koster din bedrift:

Få inntil 3 gratis tilbud
Regnskapsfører som jobber i Fiken.

Finn en regnskapsfører

Bruk 2 minutter og få tilbud fra dyktige regnskapsførere – gratis og uforpliktende.

Er pris eller nærhet til regnskapsfører viktigst for deg?

Gå videre →

Fiken er et supert regnskapsprogram for de som vil gjøre litt av jobben selv.

Systemet har et enkelt språk og har funksjonalitet som gjør at du kan gjøre flere oppgaver selv enn i andre systemer. Blant annet er det mulig å levere inn årsregnskap og skattemelding på egenhånd.

Få hjelp med regnskapet ditt i Fiken

Regnskapsklinikken har et nettverk at regnskapsførere kan hjelpe deg med regnskapstjenester i Fiken. Du bestemmer selv hvilke oppgaver du ønsker å sette ut til en spesialist og om prisen skal være fastsatt på forhånd eller per timer.

For Fiken-kunder, er dette blant de vanligste oppgavene å sette ut:

 • Bokføring og avstemming: Du tar bilder av kvitteringer og laster opp andre bilag. Regnskapsfører sørger for at regnskapet settes opp på riktig måte og kontrollerer transaksjonene i regnskapet mot aktiviteten på bankkontoen du bruker.
 • Skatt og MVA: Det er viktig at alt av informasjon som sendes til myndighetene er korrekt. Derfor velger mange å bruke en regnskapsfører til å sende inn MVA-oppgaven. Det samme gjelder rådgivning i forbindelse med forskuddsskatt.
 • Årsregnskap: Én gang i året skal årsregnskapet leveres inn. Selv om det er mulig å gjøre selv, er det mindre risiko for feil når det blir gjort av en spesialist.

Du bestemmer selv om du vil sette ut hele jobben med regnskapet ditt, eller kun enkeltoppgaver. Se hva det vil koste din bedrift her:

Ofte stilte spørsmål

Fiken er et regnskapsprogram for små bedrifter som vil gjøre regnskapet sitt selv. Plattformen ble lansert i 2014 og har siden blitt ett av Norges raskest voksende økonomisystemer med over 40.000 kunder.

Fiken har all funksjonaliteten du kan forvente i et moderne, nettbasert regnskapsprogram:

 • Fakturering og regnskap
 • MVA-innlevering
 • Bankavstemming
 • Regnskapsrapporter
 • Lønn
 • Fakturatolk
 • Prosjekt
 • Purring/inkasso

Få tilbud fra inntil 3 regnskapsførere →

Fiken passer fint for små bedrifter som ønsker å gjøre regnskapet sitt selv. Hvis du med tiden ønsker bistand fra en regnskapsfører, kan du enkelt invitere den inn i systemet, slik at dere sammen kan jobbe om virksomhetens regnskap.

Hvis regnskapsfører anbefaler deg å bytte system, for eksempel til et rimeligere alternativ, er heller ikke det noe vanskelig. Uansett, er det du som bestemmer hvilket regnskapsprogram regnskapet ditt skal føres i.

Hvilke bedrifter kan ikke bruke Fiken?

De aller fleste norske bedrifter kan ha regnskapet sitt i Fiken. Dersom du har en stor virksomhet som bruker mange systemer, kan det være smart å sjekke om det det finnes andre regnskapssystemer med en bredere portefølje av integrasjoner. Det kan bidra til at du får en enklere hverdag med mindre manuelle arbeidsprosesser.

Få tilbud fra 3 regnskapsførere nå

Regnskap og fakturering i Fiken koster fra 169 kr/mnd. I Regnskap Norges priskartlegging er systemet helt midt på treet med en totalkostnad på 355 kroner i måneden for et gjennomsnittlig norsk foretak. Rimeligst i kartleggingen var Centiga med 163 kroner i måneden.

Les mer om hva regnskapsfører koster her

For de aller minste bedriftene (typisk de med omsetning under 50.000 kroner) er det best å gjøre regnskapet selv. Det skyldes at kostnaden ved å ha en regnskapsfører for disse bedriftene vil bli uforholdsmessig stor.

Grunnen til at kostnaden for de minste bedriftene ofte er uforholdsmessig stor, er at regnskapsførere har strenge og tidkrevende krav til avstemming- og dokumentasjon. Derfor kan en regnskapsfører som kun fører et par bilag fort sende en faktura på 1.800 kroner. Her koster bokføringen kun et par hundrelapper, mens jobben rundt koster mer.

Når bedriften din er blitt større, og må betale lønn eller levere MVA-oppgaver, kan det være smart å engasjere en regnskapsfører.

Se denne guiden: Alt du bør vite om regnskapsførere

Fiken årsavslutning

I Fiken er det mulig å sende inn næringsoppgave og skattemelding selv. Likevel velger mange å bruke en regnskapsfører til gjøre årsavslutningen, for å redusere risikoen for feil. Det er en prosess som innebærer å utarbeide et komplett årsregnskap (med resultatrapport, balanse og noter), samt levere skattemelding med næringsoppgave.

Få tilbud på årsavslutning i Fiken her

Hvorfor velge Regnskapsklinikken og Fiken?

Med Fiken kan du føre regnskapet ditt selv, når du trenger hjelp kan du engasjere en regnskapsfører. Da er det smart å bruke tjenesten Regnskapsklinikken. Her kan du legge ut jobben og la regnskapsførere konkurrere om å gi deg det beste tilbudet. Alle våre partnere er autoriserte regnskapsførere og vi sørger for å matche deg med byråene som best passer ditt oppdrag.

Få tilbud fra opptil 3 regnskapsførere nå

Den beste måten å finne regnskapsfører i Fiken

Det er alltid smart å be om tilbud fra flere regnskapsførere når du skal bytte eller finne ny regnskapsfører. Ting som er viktig å få et inntrykk av er pris, tilgjengelighet og kompetanse.

Fyll ut skjema om regnskapstjenester

Fyll ut skjemaet

Fortell litt om bedriften og hjelpen du ønsker.

Få dine tilbud om regnskap til lav pris

Få dine tilbud

Bli koblet til 3 kvalitetssikrede regnskapsførere som leverer tjenestene du etterspør.

Velg regnskapsfører

Motta 3 uforpliktende tilbud og velg din nye regnskapsfører.

Gå til skjemaet →
Tilbakemelding regnskapsfører symbol

Jeg er svært fornøyd med vårt nye regnskapsbyrå. Regnskapsførerne tar seg av regnskapet på en god måte og gir oss rådene vi trenger – akkurat når vi trenger dem.

Henning Figenschou

Om regnskapskontoret Mer Enn Tall

Dette koster en regnskapsfører i Fiken

Denne tabellen viser hva en regnskapsfører i Fiken normalt koster:

Fiken regnskapsfører pris Antall bilag i måneden Pris per måned
Lite enkeltpersonforetak 0 – 25 1.000 – 1.350 kr
Enkeltpersonforetak som fast jobb 25 – 50 1.600 – 2.500 kr
Aksjeselskap med én ansatt 25 – 50 2.500 – 4.500 kr

Spørsmål?

Er det noe du lurer på? Bruk kontaktskjemaet under, så hjelper vi deg: