Selv om Fiken ikke tilbyr direkte hjelp fra en regnskapsfører, er det mange regnskapskontor som har god erfaring med Fiken. Lenger ned i saken har vi en liste over flere regnskapskontor som har spesialisert seg i Fiken.

Du kan også få et uforpliktende tilbud fra inntil tre forskjellige regnskapskontor hos Regnskapsklinikken. Da konkurrerer regnskapsførere om ditt selskap og du kan velge det tilbudet som passer deg best. Dette er helt gratis og uforpliktende.

Få tilbud fra 3 regnskapsførere →

Pris på regnskapsfører i Fiken

Fiken tilbyr ikke den direkte tryggheten med å ha en regnskapsfører som kan gå over regnskapet ditt.

Dersom du glemmer frister eller gjør feil når du fører regnskapet kan det koste deg dyrt. Å rette opp i feil koster penger og er tidkrevende, og feil innrapportering av MVA, skatt og lønn kan bøtelegges.

Regnskapsføreren Vetle Valsgård, som driver sjekkregnskapet.no hjelper næringsdrivende med å føre regnskapet i Fiken.

Valsgård hjelper både med kontroll av regnskapet, og gir tips og råd om forbedringer. Den første kvalitetskontrollen av regnskapet er gratis, men dersom du ønsker månedlig kontroll koster det 990 kroner i måned.

For 990 kroner i måneden får du månedlig kvalitetskontroll av regnskapet, tips om hvor du kan gjøre forbedringer og gratis tilgang til workshops og kurs.

Regnskapsbyrået Tallhuset AS kjenner også Fiken godt, og kan hjelpe deg dersom du lurer på noe angående Fiken. Tallhuset kan også kontrollere regnskapet som du har ført selv, og kan gjøre deler av regnskapsjobben for deg.

Timeprisen på en regnskapsfører ligger på alt fra 500 kroner til 990 kroner. Ofte lønner det seg å heller få en fastpris, men da bør du sikre deg at skattemelding, årsregnskap og programvaren er inkludert.

Regnskapsførere som kan Fiken:

Regnskapskontor Månedspris
TBE Regnskap 1.583,-
Cirrus Regnskap 2.790,-
View Ledger 2.500,-

Mange regnskapsbyrå har timespris, men ofte lønner det seg med en fastpris i måneden eller året.

Her finner du en liste over regnskapskontor som bruker Fiken, og som kan bistå deg dersom du trenger hjelp med regnskapet.

Beste regnskapsførere som jobber i Fiken

Her er listen over regnskapskontor som har spesialisert seg i Fiken:

Synega logo

Synega

Synega holder til i Oslo og tilbyr tjenester innenfor regnskap, revisjon og juss. Selskapet er nettbasert og er opptatt av å være et rimeligere enn de tradisjonelle tilbyderne. De har ulike prispakker, både fastpris, men også minuttpris.

Se profil
Tallhuset logo

Tallhuset

Tallhuset holder til på Billingstadsletta i Bærum. Her får du regnskapsføring, kontroll av regnskap og rådgivning av autoriserte regnskapsførere. Tjenestene passer godt for små og mellomstore foretak.

Se profil
Vekstra logo

Vekstra

Vekstra har nesten 20 års erfaring inne regnskapstjenester og tilbyr økonomisk analyse, kontroll av regnskap og rådgivning.  Selskapet har 26 regnskapskontorer rundt i landet.

Se profil

Devold Consulting

Devold Consulting er et autorisert regnskapsbyrå som holder til i Bergen. De har over 30 års erfaring med levering av regnskaps- og rådgivningstjenester, og leverer tjenester både til privat- og bedriftsmarkedet.

Se profil
TBE Billig Regnskapsfører Logo

TBE Regnskap

TBE Regnskap tilbyr to ulike prismodeller. Den ene er fastpris regnskap, mens den andre er timebasert bokføring. Prisene er tilgjengelige på nett, noe som gjør virksomheten til et godt alternativ for deg som er opptatt av pris.

Se profil

Andre priser i Fiken

Regnskapsprogrammet Fiken koster 169 kroner i måneden, og er fint å bruke for deg som ønsker å føre regnskapet selv.

Med 169 kroner i måneden får du regnskap og faktura, og et ubegrenset antall brukere, bilag og utsendte faktura. Dersom du ønsker andre funksjoner, kan du betale ekstra for dette.

Hjelp i Fiken

Gratis support i Fiken

Dersom du fører regnskapet ditt i Fiken har du tilgang på hjelpevideoer der de viser hvordan du for eksempel lager faktura og leverer MVA-oppgave i systemet.

I Fiken er det ikke mulig å få en regnskapsfører til å se over eller føre regnskapet for deg.

Men du kan finne hjelpende artikler under Fiken Support. Her kan du få svar på ofte stilte spørsmål, som hvordan du importerer kunder og faktura fra et annet økonomisystem, hvordan du lager faktura og hvordan du registrerer selskapet i mva-registeret.

Det er heller ingen chat der du kan stille spørsmål angående regnskapet ditt, men det er mulig å sende epost.

Både artiklene i Fiken Support og hjelpevideoene på Youtube er gratis.

Få tilbudet som passer deg best

Hos Regnskapsklinikken får du tilbud fra inntil tre forskjellige regnskapsførere slik at du kan velge det regnskapskontoret som passer deg best.

Alle regnskapsførerne er autoriserte og vil gi det tilbud til en konkurransedyktig pris. Få tilbud fra flere regnskapsførere her. Dette er helt gratis og uforpliktende tilbud.

Slik får du tilbud fra flere regnskapsbyrå:

  1. Bruk 2 minutter på å fortelle hva du trenger hjelp med
  2. Motta inntil 3 tilbud innen neste dag
  3. Velg tilbudet som passer deg best
Gå videre →

Sammenlign tilbud fra flere regnskapskontor og velg regnskapsføreren som passer deg best.

Få opp til 3 gratis tilbud